Interim Jurist

Interim Jurist

Interim Juristen zijn dé oplossing als u tijdelijk behoefte heeft aan betrokken, flexibele en hoogwaardige ondersteuning in uw organisatie.

Een Interim Jurist verdiept zich snel in uw bedrijfsvoering door zich binnen uw organisatie te bewegen. Door de grote betrokkenheid en korte lijnen kan de Interim Jurist gericht werken. Zo kan in intensieve projecten of bij tijdelijke tekorten in de eigen organisatie op een efficiënte manier worden samengewerkt.

De jurist wordt steeds meer manager van informatie: zijn bijdrage is marktgericht en proactief. Dat vraagt om een communicatief sterke, pragmatisch ingestelde persoonlijkheid, die in een continu veranderende samenleving in staat is op meerdere terreinen winst te boeken voor zijn/haar opdrachtgevers. De interim jurist kijkt verder en durft te gáán.

Een Interim Jurist is binnen uw organisatie voor kortere of langere tijd beschikbaar. Dit kan zijn ter vervanging van uw eigen bedrijfsjurist of omdat uw onderneming geen behoefte heeft aan een fulltime bedrijfsjurist maar wel graag periodiek de beschikking heeft over een in-house legal counsel. Daarnaast kunt u vanwege een eenmalig project behoefte hebben aan juridische ondersteuning binnen uw organisatie.

• Werkzaamheden Interim Jurist »
• Inhuren van een Interim Jurist »

Kernwaarden voor de dienstverlening van Tegenbosch Juridisch Advies: kwalitatief hoogwaardig, gericht op resultaat en toegevoegde waarde, betrokken, integer, flexibel en inventief met een gedegen kennis en ervaring op het gebied van de juridische interim dienstverlening.